112

Μια ειδική έκδοση ποδηλάτων ισορροπίας για μικρούς ήρωες. Για να σώζουν ζωές, να καταπολεμούν τις φωτιές και να κυνηγάνε τους κακούς.

112-yedoo-police
scooter-special-editions-112-police

POLICE

Ποδήλατα ισορροπίας για αστυνομικούς; Ποιους αστυνομικούς; Η ιδέα είναι είτε αστεία ή τρομακτική, εξαρτάται σε ποια πλευρά είσαι. Είσαι ο Αρχηγός της αστυνομίας ή είσαι ο κλέφτης; Η αστυνομία υπηρετεί και προστατεύει – σε αυτή τη περίπτωση προστατευτεί τα μικρά χεράκια με ενισχυμένα, πολύχρωμα άκρα, προστατεύει τα μικρά πoδαράκια ενάντια στην ολίσθηση και προστατεύει ολόκληρο τον μικρό αστυνομικό, με έναν μοχλό φρένου προσαρμοσμένο στο χεράκι ενός μικρού παιδιού. Γιατί όμως δεν υπάρχει και ένα ποδήλατο για τους κλέφτες; Θα μπορούσε να φτιαχτεί μόνο από τους κλέφτες και φυσικά δεν θα το έδειχναν σε κανέναν!!

Recommended age

Recommended min. height

Weight of balance bike

Maximum load

112-yedoo-fire-rescue
scooter-special-editions-112-fire-rescue

FIRE-RESCUE

Οι πυροσβέστες σβήνουν τις φωτιές στη στεριά και στο νερό και φυσικά σώζουν τα γατάκια και κατεβάζουν τους χαρταετούς από τα δέντρα. Για αυτές τις ηρωικές τους πράξεις, χρειάζονται μια καινούργια έκδοση του best-seller TooToo ποδηλάτου ισορροπίας, εξοπλισμένο με τους καλύτερους μηχανισμούς! Ανατομικό κάθισμα, ελαστικά υψηλής πίεσης Kenda, ένα μοχλό φρένων για παιδικά χεράκια, αντανακλαστικές κουκκίδες και στους δύο τροχούς – και σίγουρα εργονομικές προστατευτικές λαβές σε χρώματα φάρων ακριβώς όπως σε ένα πυροσβεστικό όχημα! Προσοχή, σταθμοί δράσης! Κάποιος έχει φυσήξει φυσαλίδες και έχει κάνει ολισθηρό όλο το δρόμο…

Recommended age

Recommended min. height

Weight of balance bike

Maximum load

112-yedoo-ambulance
scooter-special-editions-112-ambulance

AMBULANCE

Ο Ερυθρός Σταυρός – και μόνο βλέποντας αυτό το σύμβολο μας κάνει να αισθανόμαστε ήρωες! Η ειδική έκδοση Ολοκληρωμένου Συστήματος Διάσωσης παρέχει πολλές προσεγμένες πινελιές: ανατομικό κάθισμα σχεδιασμένο για την ειδική κίνηση των ποδιών του παιδιού, στενότερους κόμβους για την αποφυγή τραυματισμών των ποδιών και εργονομικές χειρολαβές για τη προστασία των χεριών – σε αυτό το μοντέλο με μοναδικά χρώματα –  και σε μέγεθος μικρό για παιδικά χεράκια, μοχλού φρένων. Με όλη την ισορροπία, και τον συντονισμό των κινητικών δεξιοτήτων, το Ambulance είναι η υγιής  επιλογή.

Recommended age

Recommended min. height

Weight of balance bike

Maximum load

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΑ

Δες όλα τα μοντέλα της σειράς 112 και διάλεξε εκείνο με τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στη δική σου καθημερινότητα.