(Ι) Γενικές πληροφορίες

Υπεύθυνος δικτυακού τόπου: «SOUTH MOTORS IKE» (διακριτικός τίτλος «SMGarage») έδρα στη Βάρη Αττικής, στη Λεωφ. Βάρης-Κορωπίου αρ. 94Α, με ΑΦΜ 800852550, ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ και τηλέφωνο 2109689525.

Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου υποδηλώνει ανεπιφύλακτη συμφωνία με τους όρους χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους αυτούς προτού χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα. Η SM Garage διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει οποτεδήποτε τους όρους χρήσης.

Η επωνυμία, ο διακριτικός τίτλος, το σήμα, οι εικόνες, τα γραφικά, τα διακριτικά γνωρίσματα, τα κείμενα και κάθε άλλο τι που περιέχεται στον δικτυακό τόπο www.yedooscooters.gr αποτελούν προστατευόμενα αγαθά πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας της SM Garage. Σήματα, ονόματα, ή άλλα δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας τρίτων μερών, που επίσης εκτίθενται στην ιστοσελίδα προστατεύονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Απαγορεύεται στον χρήστη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, διάδοση, διάθεση, μετάδοση ή η με οιονδήποτε τρόπο χρήση αυτών, πέραν των όσων ρητώς ορίζονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο.

Κάθε χρήστης της ιστοσελίδας συμφωνεί με τους Όρους Χρήσης, τους Όρους Αγορών και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων και, υποχρεούται να μη χρησιμοποιεί αυτή ή οποιοδήποτε στοιχείο, πληροφορία ή άλλο τι εκτίθεται ή πηγάζει ή συνθέτει αυτή, με κανένα τρόπο για την τέλεση πράξεων, οι οποίες προκαλούν ή θα μπορούσαν να προκαλέσουν προσβολή, ζημία ή βλάβη περιουσιακών ή άλλων αγαθών ή δικαιωμάτων της SM Garage ή οποιουδήποτε τρίτου, ή θα αποτελούσαν παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας, ανεξαρτήτως υπαιτιότητας.

Η SM Garage δεν ευθύνεται ως προς την ορθότητα, την πληρότητα ή την ποιότητα των αναφερόμενων πληροφοριών στον δικτυακό τόπο και επιφυλάσσεται ρητώς του δικαιώματος τροποποίησης, συμπλήρωσης ή διαγραφής τμημάτων των επιμέρους σελίδων ή στο σύνολο, ή της προσωρινής ή οριστικής διακοπής χωρίς προειδοποίηση.

(ΙΙ) Όροι και προϋποθέσεις

Καλώς ήρθατε στο e-shop μας

Σας προσφέρουμε:
• Γρήγορη αγορά χωρίς εγγραφή
• Δωρεάν αποστολή και διακίνηση για παραγγελίες άνω των 250,00 €
• Εγγύηση για όλα τα σκούτερ και ποδήλατα για ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
• Τη δυνατότητα επιστροφής των εμπορευμάτων χωρίς αιτιολογία
• Συμβουλές
• Πληρωμή με κάρτα online ή με αντικαταβολή τοις μετρητοίς κατά την παράδοση
• Παράδοση εντός τριών ημερών

Χρήστης λογαριασμού
Ο λογαριασμός χρήστη είναι μη μεταβιβάσιμος. Δεν μπορείτε να παραχωρήσετε την πρόσβαση σε τρίτους.

Τιμή αγαθών και μεταφοράς
Οι τιμές των αγαθών συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και όλες τις σχετικές δαπάνες.

Πώς να αγοράσετε
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα η αγορά είναι εύκολη, σε μόλις 4 βήματα. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε, να διορθώσετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας:

  1. Επιλέξτε το προϊόν. Το επιλεγμένο προϊόν θα εισαχθεί αυτόματα στο καλάθι αγορών όταν κάνετε κλικ στο κουμπί ‘’Αγορά’’ Για να διαγράψετε προϊόντα από το καλάθι, κάντε κλικ στο εικονίδιο κάδου απορριμμάτων στην άκρη δεξιά.
    2. Επιλέξτε τρόπο αποστολής και πληρωμή (η τιμή αποστολής θα εμφανιστεί στα δεξιά στην περίληψη της παραγγελίας).
    3. Συμπληρώστε την παραγγελία ή επιστρέψτε και επεξεργαστείτε ή ακυρώστε την παραγγελία.
    4. Θα λάβετε μια επιβεβαίωση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ότι έχουμε αποδεχτεί την παραγγελία σας.

Τρόποι πληρωμής και μεταφορά αγαθών
Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα.
Μπορείτε να πληρώσετε κατά την παράδοση των αγαθών ή να έρθετε να τα παραλάβετε οι ίδιοι από την έδρα μας.
Επιλέξτε την επιλογή που σας ταιριάζει καλύτερα:
– Online πληρωμή με πιστωτική κάρτα.
– Πληρωμή σε μετρητά κατά την παράδοση των αγαθών από τον μεταφορέα (με αντικαταβολή)
– Πληρωμή με μετρητά ή πιστωτική κάρτα.
– Πληρωμή σε μετρητά ή με πιστωτική κάρτα στην έδρα μας (Λεωφόρος Βάρης 94Α, Βάρη)
Κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων από τον μεταφορέα, πριν υπογράψετε το δελτίο παράδοσης, ελέγξτε την ακεραιότητα της συσκευασίας και ενημερώστε αμέσως τον μεταφορέα για τυχόν ελαττώματα. Μην δεχτείτε μια κατεστραμμένη συσκευασία.

Παραστατικά πωλήσεων
Κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων θα λάβετε το φορολογικό παραστατικό πώλησης.

Επιστροφή αγαθών
Μπορείτε να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση αγοράς χωρίς κανένα λόγο εντός 14 ημερών από την παραλαβή των αγαθών.
Μπορείτε να μας στείλετε ειδοποίηση υπαναχώρησης από τη σύμβαση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] ή εγγράφως μαζί με τα εμπορεύματα στην ακόλουθη διεύθυνση: Λεωφόρος Βάρης 94Α, 16672 Βάρη.
Η δήλωση υπαναχώρησης πρέπει να περιλαμβάνει τις ακόλουθες πληροφορίες:
– Το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνσή σας
– Πληροφορίες σχετικά με τα αγορασθέντα εμπορεύματα (ονομασία υπό την οποία τα εμπορεύματα φυλάσσονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή τον κατάλογο, ημερομηνία παραγγελίας και παραλαβής των εμπορευμάτων)
– Απόδειξη πληρωμής. Επίσης, συμπεριλάβετε τον αριθμό λογαριασμού στον οποίο μπορούμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα. Μπορείτε να συμφωνήσετε μαζί μας εκ των προτέρων σχετικά με μια άλλη μέθοδο επιστροφής χρημάτων. Θα σας επιστρέψουμε όχι μόνο τα χρήματα για τα αγαθά, αλλά και τα έξοδα που σχετίζονται με την παράδοσή τους, μέχρι το μέγιστο ποσό που αντιστοιχεί στον φθηνότερο τρόπο μεταφοράς. Θα σας στείλουμε το ποσό εντός 14 ημερών από την παραλαβή της δήλωσης υπαναχώρησης, αλλά όχι πριν επιστρέψετε τα αγαθά που έχετε αγοράσει.
Στείλτε τα εμπορεύματα, συμπεριλαμβανομένου του τυχόν δώρου και της απόδειξης πληρωμής, με δική μας ή δική σας δαπάνη, αλλά όχι αργότερα από 14 ημέρες μετά τη δήλωση υπαναχώρησης. Τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα πρέπει να είναι άθικτα, όχι φθαρμένα και, αν είναι δυνατόν, στην αρχική τους συσκευασία. Τα εμπορεύματα που επιστρέφονται κατά την παράδοση δεν είναι αποδεκτά.
Αν θέλετε να αντικαταστήσετε τα προϊόντα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνήστε στο 2109689525.

Καταγγελίες – Άσκηση δικαιωμάτων από ελαττωματικά αγαθά

Παρέχουμε 36μηνη εγγύηση για νέα προϊόντα που αγοράσατε. Η περίοδος εγγύησης αρχίζει να ισχύει την ημέρα παραλαβής των αγορασθέντων αγαθών. Μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία με τους ακόλουθους τρόπους:

Α) Προτιμότερη για εμάς διαδικασία, που διευκολύνει κι εσάς
Με e-mail στο [email protected] μπορεί να μας ενημερώστε για τους λόγους της καταγγελίας, να μας στείλτε φωτογραφία που τεκμηριώνει το ελάττωμα και το αντίγραφο της απόδειξης αγοράς. Θα εξετάσουμε την αξίωσή σας και θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα (εντός τριών ημερών το αργότερο) για το πώς θα επιλύσουμε την αξίωση. Σε περίπτωση που το ελάττωμα δεν υπόκειται σε καταγγελίες, θα εξοικονομήσετε το κόστος που σχετίζεται με την αποστολή του προϊόντος.

Β) Γραπτώς
Στείλτε το ελαττωματικό προϊόν μαζί με την καταγγελία και το αντίγραφο της απόδειξης αγοράς σε μία από τις παρακάτω διευθύνσεις. Παρακαλείσθε να αναφέρετε τους λόγους της αξίωσης:

– Το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνσή σας
– Πληροφορίες σχετικά με τα αγορασθέντα εμπορεύματα (ονομασία υπό την οποία τα εμπορεύματα αναφέρονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή τον κατάλογο, ημερομηνία παραγγελίας και παραλαβής των εμπορευμάτων)
– Αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής
– Περιγραφή του ελαττώματος ή της αιτιολόγησης της αξίωσης
– Αριθμό λογαριασμού στον οποίο μπορούμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα.
Μπορεί να συμφωνήσετε μαζί μας εκ των προτέρων σχετικά με μια άλλη μέθοδο επιστροφής χρημάτων.

Γ) Προσωπικά
Παρακαλούμε να προσκομίσετε το ελαττωματικό προϊόν στην παρακάτω διεύθυνση, όπου θα αποφασίσουμε για τον τρόπο επίλυσης της απαίτησης (επισκευή, εγγύηση, αντικατάσταση των προϊόντων, έκπτωση επί της τιμής αγοράς, υπαναχώρηση από τη σύμβαση – δείτε τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις στην παρακάτω σελίδα www.yedooscooters.gr).

Η περίοδος εγγύησης δεν ξεκινάει από την ημερομηνία της αναγγελίας της αξίωσης (ελαττωματική απόδοση) και έως ότου τα επισκευασμένα προϊόντα είναι έτοιμα για παραλαβή. Η εγγύηση ισχύει μόνο για ελαττώματα υλικού ή κατασκευής που προκύπτουν μετά την παραλαβή κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης. Η εγγύηση δεν καλύπτει ελαττώματα που οφείλονται σε κανονική φθορά, ακατάλληλη χρήση, μη τήρηση των οδηγιών που δόθηκαν από τον κατασκευαστή, ακατάλληλη παρέμβαση ή εξωτερικά συμβάντα.

Προστασία προσωπικών δεδομένων
Τα προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται για την εγγραφή ή την αγορά αγαθώνπροστατεύονται από τον κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του ΕυρωπαϊκούΚοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με την προστασία των φυσικώνπροσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τηνελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας95/46 / ΕΚ προσωπικά δεδομένα. Τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικάγια τους σκοπούς της σύμβασης αγοράς και της διαχείρισης του λογαριασμούχρήστη.

Αλληλογραφία
Όλες οι αλληλογραφίες που σχετίζονται με τη σύμβαση αγοράς πρέπει να γίνονταιγραπτώς, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολήμέσω του ταχυδρομικού φορέα.

Επικοινωνία
Λεωφόρος Βάρης 94Α
Τ.Κ. 16672
Βάρη, Αθήνα
Τηλ:  +30 210 9689525 – 6970990819
mail: [email protected]

(IIΙ) Προστασία προσωπικών δεδομένων

Στο yedooscooters.gr, δίνουμε μεγάλη προσοχή στην προστασία των προσωπικών δεδομένων. Επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές πληροφορίες ως αυστηρά εμπιστευτικές και τις αντιμετωπίζουμε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να διαβάσετε ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε, πόσο καιρό κρατάμε, τι χρησιμοποιούμε ή πώς μπορείτε να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργαζόμαστε. Θα βρείτε επίσης πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί απορρήτου.

Τι δεδομένα επεξεργαζόμαστε
Όταν ψωνίζετε online
Κατά την αγορά στο ηλεκτρονικό κατάστημα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά  δεδομένα που είναι απαραίτητα για τη σύναψη και εκτέλεση της σύμβασηςαγοράς. Επομένως, η ρητή συγκατάθεσή σας δεν απαιτείται να τα επεξεργαστείτε.Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για 0 χρόνια από την ημερομηνία λήξης τηςπεριόδου εγγύησης των αγορασθέντων αγαθών. Αυτά είναι:
– Το όνομα και το επώνυμο
– Επωνυμία εταιρείας
– Διεύθυνση χρέωσης
– Τραπεζική συναλλαγή
– Αριθμό πιστωτικής κάρτας
– email επικοινωνίας
– Αριθμό τηλεφώνου
Διατηρούμε τιμολόγια για αγαθά σύμφωνα με τον νόμο για 10 χρόνια από τηνημερομηνία έκδοσης.

Εγγραφή στο newsletter μας
Δηλώνουμε ότι δεν συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες που δεν θα μας δώσετεεκούσια ή προσωπικές πληροφορίες από τις οποίες μπορεί να εντοπιστεί ένασυγκεκριμένο άτομο.Επεξεργαζόμαστε μόνο προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε σε σχέση μετην εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο με τη ρητή συγκατάθεσή σας. Μπορείνα ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή στο ενημερωτικό δελτίο κάνοντας κλικ στο΄΄unsubscribe΄΄.
Με τη βοήθεια του ενημερωτικού δελτίου ενημερώνουμε ανθρώπους πουενδιαφέρονται για νέα από τον κόσμο της κυκλοφορίας, για ειδήσεις προϊόντωνκαι άλλα επιχειρηματικά μηνύματα, καθώς και πληροφορίες για επερχόμενεςεκδηλώσεις, αγώνες, ενδιαφέροντα άρθρα, εκθέσεις κ.ο.κ. Για την αποστολήενημερωτικών δελτίων επεξεργαζόμαστε μόνο μία πληροφορία:Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας (e-mail)Η εγγραφή ισχύει για περίοδο τριών ετών, εκτός αν ακυρώσετε την εγγραφή σαςμόνοι σας.
Αν παραχωρήσετε τη συγκατάθεσή μας στην επεξεργασία προσωπικώνδεδομένων με σκοπό την αποστολή εξατομικευμένων μηνυμάτων μάρκετινγκ,αναγνωρίζετε ότι η συναίνεση είναι εκούσια και ότι η συγκατάθεσή σας μπορεί ναανακληθεί οποιαδήποτε στιγμή με τον τρόπο που περιγράφεται παραπάνω.

Όταν συμμετέχετε σε διαγωνισμό
Συμμετέχοντας σε διαγωνισμό, συμφωνείτε με την επεξεργασία των προσωπικώνδεδομένων που είναι απολύτως απαραίτητα για να διενεργηθεί ο διαγωνισμός καινα λάβετε το βραβείο έως ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

– Το όνομα και το επώνυμο
– email επικοινωνίας
– Τηλέφωνο επικοινωνίας
– Διεύθυνση για το βραβείο

Όταν περιηγείστε στον ιστότοπό μας – Πως χρησιμοποιούμε τα cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που μας επιτρέπουν να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, να χρησιμοποιούμε αποτελεσματικά την πλοήγηση σε έναν ιστότοπο, να προσαρμόζουμε, να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις και γενικά να βελτιώνουμε την εμπειρία των χρηστών και να βοηθάμε στην προώθηση μιας διαφήμισης συγκεκριμένου χρήστη σε έναν ιστότοπο.
Παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στην ασφάλεια, όπου χρησιμοποιούνται για την εξακρίβωση της ταυτότητας των χρηστών και την προστασία των προσωπικών δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Διατηρούμε τους εγγεγραμμένους χρήστες με cookies όταν συνδέονται ή εξέρχονται από το λογαριασμό τους κ.λπ. Χάρη σε αυτά, γνωρίζουμε επίσης ποιες υπηρεσίες και προϊόντα είναι πιο περιζήτητα, ποια άρθρα στο blog έχουν την μεγαλύτερη κίνηση, ποια είναι η αποτελεσματικότητα των εκστρατειών μας και ούτω καθεξής. Επεξεργαζόμαστε αυτές τις ανώνυμες πληροφορίες χωρίς να γνωρίζουμε οποιαδήποτε πληροφορία που προσδιορίζει ένα συγκεκριμένο άτομο.

Διαχείριση cookies

Στα τυπικά προγράμματα περιήγησης ιστού, μπορείτε να διαχειριστείτε τα cookies – να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση τους. Μπορούν επίσης να αποκλειστούν ή να ενεργοποιηθούν μόνο για μεμονωμένες σελίδες. Ωστόσο, το κλείδωμα των cookies ενδέχεται να σας δυσκολεύει να περιηγηθείτε στον ιστότοπο και να αποτρέψετε την πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες.

Smartlook

Για να αναλύσουμε τη συμπεριφορά των χρηστών στον ιστότοπό μας, χρησιμοποιούμε την υπηρεσία web Smartlook για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με το GDPR. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν την παρακολούθηση.

Ποιος έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα είναι προσβάσιμα μόνο σε εξουσιοδοτημένα άτομα που έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα σύμφωνα με τους ισχύοντες νομικούς κανονισμούς, μόνο για τον απαιτούμενο χρόνο και στο βαθμό που είναι απολύτως απαραίτητο για την εκπλήρωση των μεμονωμένων σκοπών επεξεργασίας και βάσει του κατάλληλου νομικού τίτλου για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Τα ανώνυμα δεδομένα είναι διαθέσιμα σε επαληθευμένους επεξεργαστές που προετοιμάζουν αναλύσεις ιστού, διαχειρίζονται διαφημίσεις on-line και ούτω καθεξής. Αυτοί οι επεξεργαστές επεξεργάζονται δεδομένα μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται από εμάς και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά.
Σε νόμιμες περιπτώσεις έχουμε δικαίωμα, αλλά και υποχρεούμαστε να διαβιβάσουμε ορισμένα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, για παράδειγμα στις αρχές επιβολής του νόμου ή σε άλλες δημόσιες αρχές.

Επικοινωνία με τον διαχειριστή
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για όλες τις πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Διατηρούμε το δικαίωμα να επαληθεύσουμε επαρκώς την ταυτότητά σας.

Για ποιο σκοπό επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα

Εκπλήρωση της σύμβασης αγοράς και εκτέλεση συμβάσεων συνεργασίας με επιχειρηματικούς εταίρους κλπ. Εκπλήρωση των νομικών υποχρεώσεων, ιδίως των υποχρεώσεων από πλευράς λογιστικής και φορολογικής νομοθεσίας, δηλαδή η μεταφορά δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στις αρχές χρηματοοικονομικής διοίκησης και άλλες δημόσιες αρχές σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία.
Αποστολή εμπορικών επικοινωνιών και προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και υπηρεσιών παράδοσης. Προστασία του νόμιμου συμφέροντος του υπευθύνου της επεξεργασίας (προστασία δικαιωμάτων και συμφερόντων της εταιρείας). Διαχείριση αιτημάτων που αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικών εντύπων – κατά την είσοδο και τη μετέπειτα διαχείριση προσωπικών δεδομένων σε λογαριασμούς χρηστών σε ιστότοπους ή σε περίπτωση ενδιαφέροντος για απασχόληση στην εταιρεία μας.

Τα δικαιώματά σας
Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας ανά πάσα στιγμή σε σχέση με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων:

Δικαίωμα πρόσβασης σε προσωπικά δεδομένα
Εάν θέλετε να μάθετε αν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία για εσάς,έχετε το δικαίωμα να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το εάν τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία και, εάν ναι, να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία. Σε περίπτωση επανειλημμένης αίτησης, θα έχουμε το δικαίωμα να χρεώσουμε μια λογική χρέωση για ένα αντίγραφο των προσωπικών σας στοιχείων. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά με μια τέτοια διαδικασία (ισχύει και για την άσκηση των παρακάτω δικαιωμάτων).

Δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών και ψευδών προσωπικών πληροφοριών
Εάν πιστεύετε ότι επεξεργαζόμαστε ανακριβείς ή ψευδείς προσωπικέςπληροφορίες σχετικά με εσάς, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωσή τους.Θα κάνουμε την διόρθωση χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, λαμβάνοντας υπόψη τις τεχνικές δυνατότητες.

Δικαίωμα διαγραφής
Εάν ζητήσετε διαγραφή, θα διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία εάν (1) δεν είναι πλέον αναγκαία για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή υποβλήθηκαν σε άλλη επεξεργασία, (2) η επεξεργασία είναι παράνομη, (3) έχετε αντιρρήσεις για την επεξεργασία και δεν υπάρχουν επιτακτικοί λόγοι για επεξεργασία, ή (4) μας επιβάλλει νομική υποχρέωση.

Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
Αν δεν ενδιαφέρεστε για διαγραφή, αλλά μόνο για τον προσωρινό περιορισμό τηςεπεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να ζητήσετε από εμάςνα περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων
Αν θέλετε να μεταβιβάσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας στη φορητότητα δεδομένων. Εάν η άσκηση αυτού του δικαιώματος μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τα δικαιώματα και τις ελευθερίες τρίτων, δεν θα είμαστε σε θέση να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας.

Δικαίωμα αντικρούσεως
Έχετε το δικαίωμα να διατυπώσετε αντιρρήσεις κατά της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που υποβάλλονται σε επεξεργασία για την εκπλήρωση καθήκοντος που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον ή στην άσκηση δημόσιας εξουσίας ή για την προστασία των νόμιμων συμφερόντων. Εάν δεν αποδείξουμε ότι υπάρχει σοβαρός δικαιολογημένος λόγος επεξεργασίας που υπερισχύει των συμφερόντων ή των δικαιωμάτων και ελευθεριών σας, θα διακόψουμε την επεξεργασία στην αντίρρησή σας χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση.
Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (www.dpa.gr), όπου μπορείτε να καταθέσετε πιθανή καταγγελία.

(IV) Αποστολή και πληρωμή
Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα.
Μπορείτε να πληρώσετε κατά την παράδοση των αγαθών ή να έρθετε να ταπαραλάβετε οι ίδιοι από την έδρα μας.
Επιλέξτε την επιλογή που σας ταιριάζει καλύτερα:
– Online πληρωμή με πιστωτική κάρτα.
– Πληρωμή σε μετρητά κατά την παράδοση των αγαθών από τον μεταφορέα (μεαντικαταβολή)
– Πληρωμή με μετρητά ή πιστωτική κάρτα.
– Πληρωμή σε μετρητά ή με πιστωτική κάρτα στην έδρα μας (Λεωφόρος Βάρης 94ΑΤ.Κ. 16672 Βάρη, Αθήνα Τηλ:  +30 210 9689525 –  mail: [email protected])
Κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων από τον μεταφορέα, πριν υπογράψετε το δελτίο παράδοσης, ελέγξτε την ακεραιότητα της συσκευασίας και ενημερώστε αμέσως τον μεταφορέα για τυχόν ελαττώματα.
Μην δεχτείτε μια κατεστραμμένη συσκευασία.

Μεταφορικά
Το κόστος των μεταφορικών για τις παραγγελίες θα είναι δωρεάν έως και τις 31 Αυγούστου 2019.