Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν για εναλλακτικούς τρόπους μεταφοράς κοντινών αποστάσεων – το λεγόμενο micro mobility. Εύκολα, γρήγορα, χωρίς καυσαέριο αλλά και τον πονοκέφαλο του παρκαρίσματος.
Θα καλύψετε μικρότερες αποστάσεις πολύ γρηγορότερα από το περπάτημα, πιο άνετα από ότι σε ένα συνηθισμένο ποδήλατο και συχνά θα φτάνετε νωρίτερα από ότι αν πηγαίνατε με τη δημόσια συγκοινωνία. Στα περισσότερα μέρη, μπορείτε να χρησιμοποιείται τα πεζοδρόμια, πάντα με προσοχή στους πεζούς, καθώς φυσικά και τους ποδηλατόδρομους, τα μονοπάτια αλλά και τους δρόμους, σε όποιους βεβαία είναι ασφαλές να πατινάρετε.

Οπουδήποτε επιτρέπονται ποδήλατα, σε λεωφορεία, τραμ, στο καράβι, στο μετρό, το πατίνι σας μπορεί να μεταφερθεί πολύ ευκολότερα απ ότι το ποδήλατο. Επίσης, η μεταφορά με το πατίνι, σημαίνει ότι μπορείτε να φορέσετε ότι ρούχα θέλετε χωρίς να ανησυχείτε μη τσαλακωθούν από τη σέλα ή το πετάλ. Φορέστε φόρεμα, φούστα, κοστούμι χωρίς να ανησυχείτε, θα φτάσετε στον προορισμό σας στη εντέλεια και θα δείχνετε και ωραία στο πατίνι σας! Σκεφτείτε το πατίνι της Yedoo σαν ένα αξεσουαρ!