Γίνε και εσύ ένας Little Runner της Yedoo! Είτε έχεις ξανακάνει ποδήλατο είτε όχι, έλα να διασκεδάσεις μαζί μας! Το Little Runners είναι ένας αγώνας με ποδήλατα ισορροπίας για παιδιά από 18 μηνών έως 5 ετών γεμάτος δράση και διασκέδαση για τους μικρούς φίλους του δίτροχου!

Κοντά μας θα είναι και ο Μπομπ Σφουγγαράκης να δίνει το σήμα για την εκκίνηση των αγώνων, να διασκεδάσει με τα παιδιά και στο τέλος να κληρώσει ένα ποδηλατάκι ισορροπίας!! Yedoo-Little-Racers

Δήλωσε Συμμετοχή Εδώ: https://yedooscooters.gr/little-racers/

Τι πρέπει να γνωρίζεις

Τι είναι το Rotten Race;
Το Roten Race είναι ένας αγώνας για τους λάτρεις της μοτοσικλέτας που διοργανώνεται για 5η συνεχόμενη χρονιά από τους REAL INTELLECTUALS στο Μαρκόπουλο. Μέσα σε αυτό ενσωματώνονται φέτος και οι μικροί λάτρεις του δίτροχου με τους Little Racers!

Πως μπορώ να συμμετέχω;
Συμπλήρωσε τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής και είσαι έτοιμος! Δεν χρειάζεται να ξέρεις ποδήλατο καθώς τα ποδήλατα ισορροπίας δεν έχουν πετάλια ούτε, χρειάζεται να έχεις δικό σου – θα σου δώσουμε εμείς!

Τι πρέπει να έχω μαζί μου;
Όρεξη και πολύ κέφι για δράση και γέλιο! Α! Και αν έχεις δικό σου κράνος, φερ’ το αλλιώς θα σου δώσουμε εμείς!

Γνώρισε τα Yedoo Balance Bikes

Γιατί Yedoo;

Ασφάλεια
Ειδικά μελετημένα και σχεδιασμένα για την ανατομική ευκολία του παιδιού και την αποφυγή ατυχημάτων.

Ποιότητα Κατασκευής
Η εργονομία του, από την κατασκευή του έως την συναρμολόγηση του, προσφέρει άνεση και ασφάλεια. Η ποιότητα κατασκευής και υλικών αποτελεί εγγύηση.

Έχουν πλάκα!
Τα παιδιά αγαπούν το ποδήλατο, τι καλύτερο από το να μάθουν τη δεξιοτεχνία της ισορροπίας και να διασκεδάζουν ταυτόχρονα.