Κρανη Nutcase – Tεχνολογία ασφάλειας MIPS

MIPS (Σύστημα Πρόληψης Πρόσκρουσης Πολλαπλής Κατεύθυνσης). Ουσιαστικά, το MIPS είναι μια πλαστική επένδυση συνδεδεμένη στο εσωτερικό του κράνους, που επιτρέπει στο κράνος να κινείται μέχρι και 10-15 mm γύρω από το κεφάλι σε περίπτωση πρόσκρουσης. Το εξωτερικό κέλυφος του κράνους απορροφά ουσιαστικά τη μεγάλη κρούση όμως το MIPS επιτρέπει στο κεφάλι μας να κινείται ελαφρά με την κίνηση της σύγκρουσης κι έτσι ο αντίκτυπος στον εγκέφαλο μειώνεται σημαντικά. Κατ’ επέκταση, αυτό βοηθά στην πρόληψη εγκεφαλικής βλάβης.

Η Ιστορία της Nutcase

Τα κράνη μας είναι για όλους, ανεξάρτητα από την περιοχή που βρίσκεστε, την ηλικία, το φύλο ή αν οδηγείτε ποδήλατο, σκούτερ ή σκειτ. Σίγουρα υπάρχει ένα κράνος που θα ταιριάζει στο κεφάλι σας και θα ταιριάζει στην ψυχή σας. Η εταιρία ιδρύθηκε στο Πόρτλαντ του ΄Ορεγκον, όπου το ποδήλατο είναι ένας τρόπος ζωής. Το Πόρτλαντ ηγείται της χώρας σε ταξίδια μετακινήσεων που πραγματοποιούνται με ποδήλατο, έχει μια αποκλειστική γέφυρα-πεζογέφυρα ποδηλασίας και επίσης φιλοξενεί ένα Φεστιβάλ Κινηματογράφου με θέμα το ποδήλατο.

Αξία μας η Ασφάλειά σας

Θέλουμε οι άνθρωποι να αγαπούν να φορούν το κράνος τους, όχι επειδή είναι υποχρεωτικό, αλλά γιατί είναι σαν έργο τέχνης, κάτι που σε κάνει να χαμογελάς, κάθε φορά που το φοράς, με όμορφα γραφικά.

Αξία μας η Ποιότητα

Δίνουμε προσοχή στη λεπτομέρεια και εργαζόμαστε συνεχώς για ένα καλύτερο, ασφαλέστερο κράνος, για όλες τις ηλικίες και όλα τα κοινωνικά στρώματα.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ NUTCASE

Δες όλα τα μοντέλα και διάλεξε εκείνο με τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στη δική σου καθημερινότητα.

Κράνος SHIBORI STRIPE MATTE

69.90  62.90  με ΦΠΑ

Κράνος Love Bug Gloss MIPS

69.90  62.90  με ΦΠΑ

Κράνος Dyno Mite Gloss MIPS

69.90  62.90  με ΦΠΑ

Κράνος Ocean Stripe Gloss MIPS

89.90  80.90  με ΦΠΑ

Κράνος Navy MIPS Matte Light

159.90  143.90  με ΦΠΑ