Yedoo – αντιπροσωπεύει το πάθος μας για τη κίνηση σε δυο τροχούς

Στους Τσέχους αρέσει να διασκεδάζουν και ξέρουν πως να διορθώσουν το οτιδήποτε – και γι ‘αυτό το kickbiking έχει απογειωθεί στη Τσεχία περισσότερο από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Αγώνες με πατίνια διοργανώνονται από πρωταθλητές από το 1960. Τα πρώτα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα πραγματοποιήθηκαν στο Πίλσεν και το Κάρλοβι Βάρι και ιδρύσανε ακόμη και τη Διεθνή Ένωση Scooter. Οι Φινλανδοί είναι πιθανότατα πιο ανταγωνιστικοί και οι Ολλανδοί έχουν καλύτερα εδάφη, αλλά η καλύτερη ομάδα ανθρώπων στο kickbiking είναι οι Τσέχοι.

Στη Yedoo, έχουμε αφιερωθεί στα πατίνια από το 1998

Ξεκινήσαμε με παιδικά πατίνια, συνεχίσαμε με scoot ποδήλατα και παιδικά ποδήλατα, και τώρα οι δρομείς σκούτερ που θέλουν να αγωνιστούν σε επίπεδο ελίτ μπορούν να βρουν σε εμάς ένα ζευγάρι ρόδες για να τους βοηθήσει να νικήσουν. Σχεδιάζουμε όλα μας τα προϊόντα μόνοι μας και τα καβαλάμε και όλας! Αρχικά, αυτό σήμαινε να κλειδωνόμαστε σε ένα γκαράζ για λίγες ώρες και να σχεδιάζουμε, να κόβουμε, να συγκολλούμε, να κόβουμε… και μετά στη φέξη της ανατολής, μόλις είχαμε τελειώσει το πρωτότυπο, φεύγαμε για ένα 24ωρο αγώνα και καλύπταμε πάνω από 500 χιλιόμετρα διαδρομής.

Ανάπτυξη/Σχεδιασμός – Μια διαδικασία που δεν θα σταματήσει ποτέ

Η ανάπτυξη νέων προϊόντων είναι μια ασταμάτητη διαδικασία. Για να είμαστε σε εγρήγορση πρέπει να μελετάμε τις νέες τάσεις στον κόσμο των νέων υλικών και της τεχνολογίας και να αξιολογήσουμε τις ανάγκες και τα θέλω των καταναλωτών. Η σχεδίαση ενός καλού σκούτερ, πατινιού ή ποδηλάτου ισορροπίας είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να βιαστεί. Πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς και εμπειρίας έχουν τεθεί στην εκτίμηση κάθε λεπτομέρειας για να γίνουν τα εξαιρετικά οχήματα που απολαμβάνουν οι αναβάτες τους.

Βραβευμένο Σχέδιο & Εργονομικός Σχεδιασμός

Η σοβαρή προσέγγιση της Yedoo στον σχεδιασμό παρουσιάζεται μέσα από το πατίνι Wolfer που κέρδισε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς σχεδίου στον κόσμο και του απονεμήθηκε το Βραβείο Red Dot 2016.

Ασφάλεια & Ποιότητα

Δεν μπορεί να γίνει πραγματική ανάπτυξη ενός προϊόντος  χωρίς ένα πλήρες φάσμα δοκιμών και πιστοποίησης. Σε περιόδους όπως αυτές, όταν ορισμένοι παραγωγοί προτείνουν υποβαθμισμένες λύσεις για να εξοικονομήσουν χρήματα, για εμάς, η διεξοδική δοκιμή και η πιστοποίηση δεν είναι διαπραγματεύσιμα. Τα προϊόντα μας δοκιμάζονται με ασφάλεια από αναγνωρισμένα εργαστήρια σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Το πιστοποιητικό ασφάλειας και ποιότητας για κάθε πατίνι και ποδήλατο ισορροπίας μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ YEDOO

Δες όλα τα μοντέλα και διάλεξε εκείνο με τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στη δική σου καθημερινότητα.

Yedoo Alloy

Ελαφρύς σκελετός από αλουμίνιο για περισσότερη δύναμη και ταχύτητα.

Yedoo RunRun

Προσιτά και εύκολα στη χρήση.

Yedoo Kids

Πατίνια που θα βγάλουν τα παιδιά έξω.

Yedoo Oops

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει.

Yedoo Cities

Πατίνια σε σχέδια εμπνευσμένα από την ατμόσφαιρα των παγκόσμιων μητροπόλεων.

Yedoo Numbers

Για αρχάριους όλων των ηλικιών.