Χρειάζεστε περισσότερη σωματική άσκηση και σκέφτεστε για κάποια νέα δραστηριότητα που θα φέρει χαρά και ώθηση στη ζωή σας;
Δοκιμάστε με – ένα πατίνι Yedoo!
Με μένα μπορείτε να παρατείνετε τη παιδική σας ηλικία και να απολαύσετε ελεύθερα μια βόλτα ή μπορώ να σας βοηθήσω με μια εντατική εκπαίδευση και διαμόρφωση του σώματος σας! Θα σας πάω στη πόλη, θα σας πάω στο ύπαιθρο ή σε μια μεγάλη περιπέτεια στις διακοπές!

Ο καθένας μπορεί να μάθει πώς να με οδηγεί
Η ώθηση είναι εύκολη, όλοι θα μάθουν γρήγορα πώς να με οδηγήσουν. Μπορείτε εύκολα να πατήσετε κάτω και να περπατήσετε εάν χρειαστεί. Απλά μην με μπερδεύετε με μοτοσυκλέτα, παρακαλώ και στην αρχή μην κρατάτε το τιμόνι μου μόνο με το ένα χέρι. Θα πρέπει πρώτα να συντονίστουμε ο ένας με τον άλλον. Αν θέλετε να φτιάξετε τα μαλλιά σας που πετάνε, καλύτερα να σταματήσετε.

Θα βοηθήσω όλο το σώμα σας να κουνηθεί
Με μένα δε θα γυμνάσετε μόνο τους μύες των κάτω και των άνω άκρων αλλά και τους κοιλιακούς και οπίσθιους μύες! Θα συμμετέχει όλο σας το σώμα και γιαυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν πηγαίνουμε βόλτες τις πιο κρύες μέρες.

Είμαι θεραπεία που ανακουφίζει τον πόνο της πλάτης και των αρθρώσεων
Ξέρω πως να τεντώσω και να χαλαρώσω τους μύες της πλάτης. Οι φυσιοθεραπευτές με συνιστούν ως επιπλέον άσκηση θεραπείας αλλά και ως πρόληψη του πόνου του αυχένα και των ισχύων. Επιπλέον δεν προκαλώ πόνο στις αρθρώσεις.

Είναι ένας από τους αποτελεσματικούς τρόπους απώλειας βάρους
Με μένα καίτε έως και 30% περισσότερη ενέργεια απ ‘ότι με το ποδήλατο και διαμορφώνετε πιο εύκολα τις προβληματικές περιοχές του σώματος σας, τους μηρούς, τούς γλουτούς, τους γοφούς, την κοιλιά και τη μέση. Ο χρόνος που περνάμε μαζί είναι τόσο απαιτητικός όσο η αερόβια γυμναστική ή το γρήγορο τρέξιμο. Επιπλέον, είμαι πιο διασκεδαστικό! Απλά μην ξεχάσετε να αλλάζετε πόδι τακτικά.

Είμαι ιδανικό μέσο μεταφοράς μέσα στη πόλη
Δύσκολα θα βρείτε καλύτερο μεταφορικό μέσο σε μια υπερπληθής πόλη γεμάτη με διαφόρων ειδών εμπόδια. Μαζί μπορούμε να διανύσουμε μικρές αποστάσεις γρηγορότερα απ’ ότι με ένα ποδήλατο ή με τα πόδια και να φτάσουμε στον προορισμό μας σε μικρότερο χρονικό διάστημα απ’ ότι με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Λόγω του ότι δεν έχω πεντάλ και λόγω του μικρότερου μεγέθους και του ελαφρύτερου βάρους μου, είμαι πιο εύκολος στον χειρισμό και πιο πρακτικός στην αποθήκευση από ένα ποδήλατο, για παράδειγμα. Μπορείτε εύκολα να με βάλετε και μέσα στο λεωφορείο, τραμ, μετρό ή και στο αυτοκίνητο.

Είμαι κομψός
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς μη χάσεις το στυλ ή τη κομψότητα σου μαζί μου. Στη πραγματικότητα θα είναι το ακριβώς αντίθετο, δεδομένου ότι θεωρούμαι  ένα στιλάτο αξεσουάρ. Οι γυναίκες και τα κορίτσια μπορούν να βολτάρουν φορώντας φούστες ή φορέματα και οι άντρες δε χρειάζεται να φοβούνται για σκισίματα στο παντελόνι ή τσαλακώσεις στο κουστούμι!

Είμαι εύκολος στην αποθήκευση και πρακτικός
Μπορείτε εύκολα να με βάλετε στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου σας ή στο ασανσερ, να με αποθηκεύσετε και στο μπαλκόνι σας για παράδειγμα. Μπορώ να μεταφέρω την τσάντα σας, το σακίδιο ή την τσάντα για ψώνια στο καλάθι του τιμονιού μου. Οι μαμάδες σίγουρα θα εκτιμήσουν ότι μου αρέσει να μεταφέρω τα παιδιά τους στο παιδικό κάθισμα που μπορεί να είναι στερεωμένο στο τιμόνι μου. Τα παιδιά έχουν μια πολύ καλύτερη θέα από εκεί και έτσι απολαμβάνουν τη βόλτα πολύ περισσότερο!

Η χαμηλή τιμή αγοράς και η εύκολη συντήρηση είναι δυο από τις αρετές μου
Μπορείτε να με αγοράσετε για το ένα τρίτο της τιμής με την οποία θα αγοράζατε ένα ποδήλατο της ίδιας ποιότητας. Επιπλέον, δεδομένου ότι υπάρχουν μόνο λίγα μέρη μου που μπορεί να σπάσουν, η συντήρησή μου είναι αρκετά εύκολη. Σε γενικές γραμμές, θα χρειαστείτε μια τρόμπα ποδηλάτου και μια γρήγορη ματιά από τον ποδηλάτη σας κάθε αρχή εποχής.

Είμαι φιλικός προς το περιβάλλον
Υποστηρίζω τον υγιεινό τρόπο ζωής και την υπεύθυνη στάση απέναντι στο περιβάλλον. Ως μέσο μεταφοράς δεν μολύνω το περιβάλλον ούτε με καπνούς ούτε με θόρυβο.

Είμαι διασκέδαση!
Το πατινάρισμα, πάνω από όλα είναι διασκέδαση! Οι σχεδιαστές συνεχίζουν να μας βελτιώνουν και έτσι αισθανόμαστε νέα και όμορφα πάντα! Και το ίδιο μπορείτε και εσείς! Είτε γυμνάζεστε με μας, χαλαρώνετε, τρέχετε με το σκυλί σας είτε μας χρησιμοποιείτε ως μέσο μεταφοράς για να φτάσετε στο σχολείο ή στην εργασία σας, θα σας χαρίσουμε χαρά και ευχαρίστηση!